a rozsmarowana na Waszym ulubionym pieczywie, doda Wam energii na cały dzień. Istotne jest także to, że w tej paście nie ma ani grama majonezu.
Pasta bardzo gładko rozsmarowuje się na bułeczkach i muffinach... chyba będzie moją ulubioną;)
- 2 jajka wiejskie
- kilka suszonych pomidorów w oliwie ( najlepiej własnoręcznie zrobionych- w tamtym roku nie dodałam przepisu na te pyszności, ale obiecuję, że w te wakacje się poprawię;)
- masło
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i miksujemy na jednolitą masę. Do masy dodajemy 2 suszone pomidory (obrane ze skórki) i znowu miksujemy.
Pieczywo smarujemy cienko masłem, a następnie rozsmarowujemy na nim warstwę pasty. Na wierzchu każdej kromki układamy suszonego pomidora.
Smacznego!
to musi być pyszna pasta!
OdpowiedzUsuńwarto usunąć weryfikację obrazkową.
uwielbiam paste:)
OdpowiedzUsuńobserwuję i zapraszam do mnie ;)
Słodkawy smak tej pasty jest wyjątkowy.
OdpowiedzUsuńProste, zdrowe i pożywne, czyli to co lubię najbardziej.
Pozdrawiam :)